Beb & Toos staan niet alleen garant voor ‘dikke pret bij het toilet’. Ze staan ook garant voor een superschoon toilet. Want ze zeggen niet voor niets:

Beb & Toos, houden de toiletjes smetteloos

Het corona-virus heeft ervoor gezorgd dat het aantal opdrachten is geminimaliseerd, maar langzaamaan mag de evenementenbranche weer iets gaan betekenen.

Schone toiletten

Het is straks dubbel zo belangrijk om tijdens uw feestjes en partijen de toiletten schoon te houden. Immers, een vies toilet zou een bron van besmetting kunnen zijn.

Beb & Toos zullen in de nabije (1,5 meter economie) toekomst geheel CORONA PROOF te werk gaan. Zij zullen zowel met mondkapjes als met handschoenen werken en na elk toiletgebruik het toilet opnieuw toegankelijk maken voor de volgende gebruiker.

Dit betekent dat de plas wat langer moet worden opgehouden dan normaal. Maar,  doordat Beb & Toos niet alleen poetsen, maar ook lullen, is het wachten minder erg. Voor degene die het niet meer (op) kunnen houden van het lachen, worden, tegen gereduceerd tarief,  eventueel incontinentie luiers aangeboden 😉

Kortom:

Voor een schoon toilet EN de nodige entertainment staan Beb & Toos garant!