In dit Corona tijdperk met 1,5 meter afstand, kunnen wij niets met zekerheid vastleggen. Alle opdrachten zijn voorlopig ingetrokken en heel voorzichtig zijn er wat data in het najaar als optie genomen. Maar of er dit jaar nog iets door zal gaan, is een vraag  waar niemand op dit moment antwoord op heeft.

Geheel onverwacht stonden wij in het Pinksterweekend met een toiletwagen bij de strandopgang in Langevelderslag. Overigens een doorslaand succes waar de strandbezoekers enorm blij mee waren! Want wie wil er nu niet schoon EN veilig, plassen (of poepen) bij Beb en Toos?

Het is dan misschien ook een idee om ons (al dan niet met toiletwagen), in te huren voor buitenactiviteiten waarbij de bezoekers wat langer dan gemiddeld verblijven. Zodat u een schoon en veilig toilet aan kunt bieden.

Wij hebben wat opties staan voor 2020, maar zetten deze data niet in onze agenda totdat het zeker is dat één en ander doorgaat.

Toch benieuwd wanneer wij opties hebben staan? Neem dan even telefonisch contact op. Beb en Toos zien u graag binnenkort weer ergens op een festival of feest!